HUR VILL DU JOBBA?


Flexplats, enskilt kontor eller över en kaffe "mitt i smeten"?
Kongelfska Huset erbjuder alla alternativen.

FLEXPLATSER

 

 

Ett perfekt alternativ för dig som kanske jobbar på distans men som då och då känner ett behov av att jobba någon annanstans. Du som vill komma bort från tvätthögen och disken. Som vill hitta ny inspiration och kanske träffa gamla som nya affärskompisar. Du som uppskattar att någon annan har fixat kaffe och tillgången till hembakt bröd, färskmalet kaffe och nybakade bullar.

 

 

Vi har flera olika trivsamma rum med tre- fyra platser. Checka in när du vill och slå dig ner vid ett skrivbord. Kaffe/te ingår i priset och finns tillgängligt utanför dörren. Vill du köpa något gott kan du besöka kaféet eller köpa något lätt i någon av våra självbetjäningsdiskar.. 

ENSKILT KONTOR

 

 

Ett perfekt alternativ för dig som vill byta miljö och fokusjobba ett par timmar, en dag eller kanske en helg. Kanske har ni kontorslandskap och du är trött på spring, störande ljud och kollegor som "bara" ska ställa en fråga (till).

 

 

När du bokar ett enskilt kontor sitter du ostört tills dess att du själv väljer att öppna dörren och tills dess att du själv går ner för att ta en kaffe bland dina coworkingvänner. Enskilda kontor kan bokas för en eller två personer men du delar aldrig rummet med någon annan (ja, såvida du själv inte tar med dig sällskapet). Du kan boka hel eller halvdag, för en eller två personer och med eller utan lunch. Du väljer utifrån ditt behov. 

EVENT/KURSER

 

 

Kongelska Huset är en mötesplats för kunskapsöverföring och nätverkande. Här anordnas löpande kurser och events av allehanda slag. Ibland går du på workshops, i bland håller du i dem (om du vill). 


En torsdag varje månad kör vi inspirerande walk & talks under temat "Hållbart Arbetsliv" av och med med husets fantastiska coacher. Varje kvartal kör vi workshops i LinkedIn, Canva, varumärkesstrategi mm. Varje onsdag arrangerar vi eftermiddagsfika för frilansare som saknar fikastunder med kollegor och lite senare på kvällen kan du som vill hänga med på yoga. 

Vi möts och vi hjälper varandra framåt! 

 


COFFICEJOBBA

 

 

Coffee + office = Coffice

Vissa dagar kanske du bara vill ta en fika med en vän och prata business över en kopp kaffe? Du kanske inte behöver en egen flexplats eller tillgång till skrivare mm. För dem tillfällena går det fint att köpa fika och cofficejobba en stund. Det kostar ingenting förutom det du köper i kaféet.


 Kolla in Kafé Kongelfs publika öpettider innan du kommer!