MÖTESPLATSEN FÖR DIG OCH DITT FÖRETAGANDE


Kongelfska Huset är en kreativ mötesplats för företagare och entreprenörer. Här finns coworking, kafé, konferens, event, nätverk och företagslogi i ett och samma hus. Vi finns på norra Göteborgsgränsen mitt emot Bohus Fästning. Här kan du arbeta, knyta kontakter, boka konferenser, hyra mötesrum för kundmöten eller gå på ett av våra många event. Närmaste busshållplats är "Eriksdal Göteborg" och om du kommer från stan åker du på Göteborgstaxa.


Förutom en hemtrevlig och kreativ arbetsmiljö, ett fantastiskt läge på Fästningsholmen och supertrevliga affärskompisar har vi varje vecka gemensamma (junkfria) frukostar och publika företagsevent. Du blir en del av vår lokala affärshub där vi kompetensutvecklar varandra, utökar och underhåller våra nätverk samt bjuder in affärskompisar och kunder till diverse event och tillställningar.  Vill du köra egna företagsevent kan du boka huset och restaurangen till specialpris. Ja, och så finns det förstås stora fördelar i att tråksaker som bredband, sophantering, el och annat som varje företagare behöver i sin vardag ingår i hyran.  Smart, hållbart och kostnadseffektivt!

Hyr in dig i Salong Kongelf


Söker du en mindre lokal där du kan ta emot kunder/klienter?  Vill du dela lokal med andra för att hålla ner kostnaderna? Vi söker samarbeten med dig som kan komplettera befintligt utbud i huset och som driver verksamhet inom 


  • Hälsa
  • Kost
  • Skönhetsbehandlingar
  • Massage
  • Personlig utveckling

Affärsutvecklande krögare efterlyses!

Nu söker vi dig som vill designa Kafé Kongelfs junkfria julbord 2021. Här finns stora utvecklingsmöjligheter och ett mycket fördelaktigt erbjudande (med låg risk) för rätt person.

Huset behöver dig med dokumenterad restaurangerfarenhet, som vill lägga 100% och lite till på att förfina konceptet och detaljerna, på företagsutveckling och framförallt på att ge våra gäster en gastronomisk junkfri upplevelse!

Intresserad? Hör av dig snarast!

Säljande konsulter sökes


Kongelfska huset är en entreprenörsdriven verksamhet där konsulter och egna företagare samlas under samma tak för att driva företag och utvecklas tillsammans.
Just nu är vi två fristående konsulter som bemannar receptionen och vi vill bli fler. När du blir en del av huset bemannar du receptionen en dag i veckan och har dessutom  möjlighet till extra intäkter genom att jobba med försäljning av avtalslogi, konferenser och kurser. Perfekt för dig som har ett stort kontaktnät som brinner för försäljning.

Går det bra för huset går det bra för dig och vice versa!

Är du vår nästa samarbetspartner?


Är du en soloföretagare som ibland saknar kollegor och sammanhang? Känns steget till egna lokaler stort och kostsamt?  Välkommen att bli en del av det Kongelfska huset och flytta in din business i ett av våra rum på andra våningen. Vi söker fler associerade affärspartners och mentorer, bl a inom:

  • Affärsjuridik
  • Ekonomi & redovisning
  • Utbildning