Vad behöver du hjälp med?

Vi gör livet lite enklare för dig som är företagare, som är på gång att starta eget eller som är anställd i drivande position. Välkommen in i gemenskapen där vi delar på ytor, resurser och erfarenheter. 


FÖRSTA TILLFÄLLET ÄR KOSTNADSFRITT


BOKA VÄGLEDNING


Vill du starta företag? Vill du utveckla något i din befintliga verksamhet? Söker du samarbetspartners eller en mentor?

Kongelfska Husets affärsutvecklare har lång erfarenhet och stora kontaktnät. Boka in en vägledning så hjälper vi dig att ta nästa steg i ditt företagande.

Första tillfället är alltid gratis! Vill du sedan fortsätta träffa någon av våra affärsutvecklare/mentorer betalar du 595 kr/tillfälle (60 min).



SÖK ELLER STÄLL UPP SOM MENTOR


MENTORSKAP


Behöver du en erfaren person att bolla idéer med?
Vill du hjälpa någon som är ny som företagare?
Ett mentorskap med rätt personer är givande för båda parter men det kan vara svårt att hitta rätt. Vi hjälper till med matchningen. Hör av dig så berättar vi mer!


FÖRETAGSADRESS |     från 795:-

Vi erbjuder ditt företag en attraktiv företagsadress med bra mötesmöjligheter på norra Göteborgsgränsen. Med en postadress i det Kongelfska Huset får du din post levererad hit och tillgång till våra mötesrum som du bokar till förmånliga priser. Självklart blir du inbjuden till våra gemensamma events och nätverksträffar där du kan knyta nya kontakter och skapa möjligheter till fler affärer.

  • Företagsadress med en representativ adress för besök och möten
  • Flexplats 1 gång /vecka (boka för att säkert få plats)
  • Möjlighet att boka mötesrum/lokaler till stammiaspris
  • Medlemsrabatter hos utvalda samarbetspartners
  • Inbjudan till event och nätverksträffar

Pris: från 795 kr/mån




ADMINISTRATION |     Brons 995:-  |  Silver1 995:-  |  Guld 2995:-

Japp, vi vet hur det är. Alla älskar inte att hålla koll på e-post, beställa varor, korrekturläsa, göra annonser, uppdatera sociala medier eller skicka in kvitton till bokföringen... Vi råkar dock vara mästare på just administration och hjälper dig mer än gärna med detta! Låt oss bli dina personliga admins så fixar vi det du behöver. Prata med oss så kommer vi överens om ett pris baserat på hur mycket du behöver hjälp med. Välj mellan ett av våra paket eller så debiterar vi per löpande räkning utifrån vad som passar dig bäst!

Pris/månad:  Brons 995 kr  - Silver 1995 kr - Guld 2995 kr

 


PROFFSIGA FOTON|     personal branding  |  produkter  |  skräddarsytt

Oavsett om ditt behov är stort eller litet hjälper vår proffsfotograf Jennifer Nilsson dig med fina bilder. Personalporträtt, produktbilder, personal branding, bildmaterial för din egen bildbank och såklart skräddarsydda lösningar! Jennifer har tagit många av de bilder du ser på vår hemsida. Ibland har vi event när Jennifer är på plats och där du kan passa på att ta en enstaka profilbild för 500 kr (inkl minikonsultation). Håll utkik i kalendern! 


Pris: kontakta Jennifer för offert

VARDAGSBESTYR |     tvätten 200:-

Hann du inte med tvätten? Lugn, vi hjälper dig!

När du kommer och jobbar hos oss kan du passa på att ta med dig tvätten!
Du lämnar in den när du kommer till oss på morgonen och när arbetsdagen är slut hämtar du ut den tvättad, struken och klar. Kan det bli enklare? Boka gärna i förväg så att vi säkert har plats i maskinerna. I händelse av att vi har kapacitet kan du förstås även boka på plats. Priset avser en maskin inkl tumling/strykning.